Met een Delfin stofzuiger maakt stof geen kans meer

De industriële Delfin stofzuigers zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van fijnstof dat een ernstige bedreiging vormt voor onze gezondheid. Maar ook grof stof en stof met risico op stofexplosie wordt vlot met deze industriële stofzuigers aangepakt. Geef industrieel vuil geen kans meer en kies ook voor een Delfin stofzuiger.

Ga de strijd aan met fijnstof in de productieomgeving

Fijnstof kan bestaan uit verschillende soorten deeltjes die kunnen variëren in materiaal, type, samenstelling, vorm en grootte. Het mengsel van microscopisch kleine vaste deeltjes die kleiner zijn dan 10 micrometer wordt ook wel omschreven als de definitie van fijnstof. Het inademen van fijnstof is uiterst slecht voor de gezondheid omdat ze gemakkelijk tot diep in de longen kunnen indringen. De Corona pandemie heeft ons allen doen stilstaan bij het belang van onze gezondheid en een goede ademhaling. Het is dan ook van uiterst belang erop toe te zien dat fijnstof geen kans krijgt.

Kies voor een industriële Delfin stofzuiger

Ga daarom voor een luchtzuiverende stofzuiger zoals een professionele Delfin stofzuiger die fijnstof effectief verwijdert. Met het gebruik van een kwalitatieve Delfin stofzuiger zorg je direct voor een gezondere en dus betere werkomgeving voor je werknemers en daar plukt iedereen de vruchten van. Zo draagt een propere en hygiënische werkomgeving ook bij aan een nette en gezonde werkplaats waar men met plezier aan het werk is. Maar een propere ruimte komt ook de kwaliteit van de geleverde producten en diensten ten goede. Reden genoeg dus om te investeren in een goede Delfin stofzuiger.

Steeds uitgerust met de juiste filters

Voorzien van een Hepa filter is een Delfin stofzuiger perfect voorzien op het verwijderen van fijnstof. Ook om fijnstof zoals melkpoeder te verwijderen kan de Delfin stofzuiger dus prima ingezet worden, gezien sommige modellen ook uitgerust zijn met industrieel polyester filtersysteem specifiek om fijnstof makkelijk te verwijderen. Voorzien ook van een manometer kan de Delfin stofzuiger ook een constante controle garanderen van het filter en de zuigunit om mogelijke verstoppingen tijdig te detecteren.

Zet de Delfin stofzuiger in tegen fijnstof

Door op regelmatige tijdstippen in te zetten op het verwijderen van fijnstof en grondig te gaan stofzuigen met een hierop voorziene industriële reiniger, wordt het probleem van fijnstof effectief aangepakt. Vooral in onder meer de agrarische sector blijkt de aanwezigheid van fijnstof een frequent voorkomend probleem te zijn. Maar ook bij onder meer houtverwerking, opslag van kolen, erts, graan, grofstof door bouwwerken, zandstof, is het vrijkomen van fijnstof een veel voorkomend probleem. Een industriële Delfin stofzuiger is daarom voorzien van een filter die zelfs de kleinste deeltjes fijnstof tegenhouden zodat deze niet terug de lucht ingeblazen kunnen worden.

Ruime keuze aan industriële stofzuigers

Atimo biedt diverse industriële stofzuigers aan, elk met hun eigen specificaties. Wanneer gekozen wordt voor een waterstofzuiger bijvoorbeeld, kan deze ook helpen om bacteriën en schimmels te voorkomen. Zo draagt deze ook bij aan het creëren van gezonde lucht in de ruimte. Bij het bepalen van welke industriële reiniger nu best ingezet kan worden, is het van belang te weten wat de belangrijkste functies zullen zijn, welk vuil ze nu precies moeten kunnen aanpakken voor een optimaal resultaat. De experten van Atimo helpen je hier graag bij verder. Neem dus gerust verder contact met ons op en vind de beste Delfin stofzuiger. Doe gerust beroep op Atimo, als je de beste kuismachine kopen wil.