Industriële stofzuigers van Delfin zijn multi-inzetbaar

Industriële reinigers worden ingezet voor het zwaardere werk en dienen multi-inzetbaar te zijn. Zo dienen industriële reinigers geschikt te zijn om diverse afvalstoffen te verwijderen, gaande van zowel grofvuil als fijnstof. Het kan hierbij dus onder meer gaan om droge stoffen zoals fijnstof, poeders, schilfers, splinters en spaanders, maar even goed om vloeistoffen zoals water of olie. Met een industriële reiniger maakt eender welk vuil geen kans meer. Voor het verwijderen van olie kan men kiezen voor een specifieke stofzuiger die hierop voorzien is, zo kan men kiezen voor industriële oliezuigers.

Industriële stofzuigers inzetten tegen brand en explosies

Brandbare stoffen komen op verschillende werkplaatsen voor, waardoor preventie tegen explosies ervan een groeiende aandacht vraagt. Explosie gevaarlijk stof vormt een van de belangrijkste risico’s van stof in een productieomgeving. Wanneer brandbaar stof in contact komt met een bepaalde concentratie aan zuurstof, is het mogelijk dat een explosie ontstaat. Om het brandgevaar van brandbaar stof te voorkomen, is het van belang dat ophoping ervan vermeden wordt.

Delfin stofzuigers zijn explosieveilig en voldoen aan alle eisen

Het is dus van belang om met industriële stofzuigers het stof geen kans te geven. Omdat een industriële reiniger ook veelal te maken krijgt met het reinigen van grote hoeveelheden stof en soms ook met schadelijke of gevaarlijke stoffen, is het van belang dat de reiniger explosieveilig is. Atimo biedt diverse industriële stofzuigers aan die voldoen aan de ATEX-eisen. Diverse modellen van de Delfin stofzuigers zijn perfect inzetbaar voor ruimtes met gevaar voor stofexplosie.

Ontdek de kwaliteit en kracht van Delfin stofzuigers

Binnen de categorie van industriële reinigers zijn de Delfin stofzuigers uiterst kwalitatief en krachtig. De Delfin stofzuigers zijn dan ook voorzien van de nodige certificaten en beantwoorden aan de Europese richtlijnen. Daarnaast is hij ook multi-inzetbaar. De Delfin stofzuiger kan ingezet worden in verschillende industrieën en voor diverse toepassingen. Neem dus zeker een kijkje naar het kwalitatieve en bijzondere aanbod industriële stofzuigers van Delfin bij Atimo.

Atimo biedt industriële stofzuigers op maat van uw wensen

Ben je op zoek naar een goede industriële reiniger? Dan kan je zeker bij Atimo terecht. Naast onze veelgevraagde Delfin stofzuigers bieden wij nog diverse kwalitatieve merken aan. Er zijn industriële stofzuigers die geschikt zijn voor eerder kleinere werkplaatsen of net voor grote industriële ruimtes. Voor ruimtes waarin elektriciteit een gevaar vormt, kan gekozen worden voor perslucht aangedreven stofzuigers. Wij helpen u graag verder bij uw keuze aan de hand van professioneel advies.