Over Atimo Cleantech

Atimo Cleantech werd opgericht begin 2012, maar heeft wel al meer dan 20 jaar ervaring op de markt van industriële reinigingstoestellen. Onze focus en onze know-how ligt bij de betere kuismachines en veegmachines en bij standaardstofzuigers voor alle doeleinden. Dit hebben wij in de voorbije 20 jaar al meermaals bewezen en zullen we de volgende jaren zeker en vast terug bewijzen.

Onze keuze voor de kwaliteitsmerken Hefter Cleantech, RCM en Delfin zeggen op dat vlak al alles. Liever een klein, kwaliteitsvol produktengamma dan een allegaartje van machines en leveranciers die we minder goed kennen.

Ons verkoopsteam (Werner Van de Wynkele en Wim Lalleman), onze marketingspecialiste (Patricia Brutsaert) en ons serviceteam (Michel Vuurman en Gert Nieuwlaet) staan volledig tot uw dienst om u te helpen met al uw vragen betreffende kuisen, vegen, borstelen en stofzuigen van alle mogelijke ruimtes in alle mogelijk omstandigheden.Zowel voor de beste alleszuiger, bouwstofzuiger, Delphin stofzuiger, dweilmachine als schrobmachine bent u bij Atimo aan het juiste adres. 

Onze kennis is uw zekerheid !