Kies voor schone vloeren en ga een schrobmachine kopen

Een schrobmachine kopen om snel en goed te poetsen 

Met een schrobmachine wordt een vloer eenvoudig, vlot en grondig schoongemaakt. Schrobmachines bieden een grote meerwaarde bij het reinigen van grotere oppervlaktes. Een industriële schrobmachine levert krachtig resultaat, en veegt en schrobt tegelijk. Wanneer je gaat een schrobmachine kopen, hou je er best rekening mee dat sommige schrobmachines beschikken over meerdere functies. Zo bestaan er ook schrobzuigmachines en schrobveegmachines, boenmachines, en eenschijf machines. Daarnaast kunnen ze ook meerdere taken aan zoals schrobben, boenen, ontvetten, polijsten, en zelfs soms schuren van vloeren.

Een schrobmachine kopen is een meerwaarde op de werkvloer

Schrobmachines zijn perfect inzetbaar in zowel industriecomplexen, als fabrieken, magazijnen, bedrijven, horeca, showrooms, supermarkten, winkels, zorginstellingen, sporthallen, kantines, garages, parkeerplaatsen, opritten, en vliegvelden. Elke plaats wordt snel en goed gereinigd met een schrobmachine. Zo wordt de hygiëne behouden, en na het reinigen is de vloer snel terug droog. Met een schrobmachine te kopen, kunnen ook verschillende soorten vloeren gereinigd worden zoals betonnen vloeren, tegelvoeren, houtenvloeren, en parket.

Een schrobmachine kopen vanwege de verschillende kwaliteiten

Een goede schrobmachine beschikt over verschillende eigenschappen. Ze is wendbaar, ergonomisch, compact, gebruiksvriendelijk, eenvoudig in gebruik en onderhoud, en betrouwbaar. Door een schrobmachine te kopen, verloopt het poetsen heel wat sneller en krijg je een optimaal resultaat en dat zonder veel lawaai te maken. Een schrobmachine is vaak voorzien van een hoogrendementsmotor. Met een stootrand kan schade ook voorkomen worden bij botsen.

Alle redenen waarom het interessant is een schrobmachine te kopen

Met een schrobmachine wordt het eenvoudig en snel reinigen, en wordt een optimaal schoon resultaat bereikt. Een schrobmachine kan grote oppervlaktes in snel tempo reinigen, wat veel tijdswinst kan opleveren en waardoor hij dus niet mag ontbreken op de werkvloer. Een schrobmachine kopen zorgt voor een betere hygiëne en remt de groei van bacteriën en schimmels. Een propere werkplaats of kantoor draagt bij aan een aangename, veilige, aangename en gezonde werkomgeving. Zo laat deze ook een goede indruk na bij een klantenbezoek. Bovendien kan men kiezen voor een schrobmachine die eenvoudig is in gebruik, beveiligd is tegen ongewild starten, en met een geluidsarme motor is het aangenaam en stil werken.

Aandachtspunten wanneer je beslist een schrobmachine te kopen

Een schrobmachine is voorzien op langdurig en intensief gebruik. Voor een lange levensduur is het onderhoud van een schrobmachine essentieel. Daarnaast is ook een goed reinigingsmiddel, een hogere temperatuur, en voldoende tijd nodig om het middel te laten inwerken. Er bestaan verschillende soorten schrobmachines met verschillende soorten modellen. Er zijn enkele zaken waar men rekening kan mee houden wanneer je wil een schrobmachine kopen.

De grootte van de te reinigen oppervlakte zal vooral bepalen welke machine aangewezen is. Het is ook verschillend om welk soort vuil het gaat. Een professionele schrobmachine schrobt het vuil eerst los en zuigt het vervolgens op. De vloer wordt gereinigd aan de hand van een grote bosteldruk en zuigvermogen. Cilindrische borstels zijn het meest efficiënt bij stukjes vuil die door deze ook opgeraapt worden. Bij grote hoeveelheden los vuil kan men kiezen voor een veegmachine. Wanneer het vuil dient los geschrobd worden, kiest men best voor platte borstels. Bij delicate vloeren kunnen deze vervangen worden door pads. Een professionele eenschijf schrobmachine heeft een grote inzetbaarheid, gebruiksgemak, ergonomische accessoires.

Specifieke eigenschappen om rekening mee te houden bij een schrobmachine kopen

Verschillende soorten schrobmachines hebben ook verschillende soorten specificaties.

·         Met sommige zuigmonden is het mogelijk zowel voor- als achteruit te schrobben.

·         Er bestaan zowel elektrische schrobmachines met kabel als draadloze schrobmachines met batterij.

·         Hoe groter de capaciteit van een schrobmachine, hoe sneller een oppervlakte kan gereinigd worden. En hoe groter de schrobmachine, hoe hoger de capaciteit bedraagt.

·         De inhoud van de vloeistoftank kan verschillen.

·         Er bestaan verschillende soorten borstelsystemen. Er zijn verschillende soorten borstels en pads beschikbaar die de borstelwerking bepalen.

·         Ook de functie van de schrobmachine maakt een verschil, zoals of het voor particulier gebruik of voor bedrijven is.

·         De soort van het vloeroppervlak bepaalt mee welke reinigingsprocedure meest geschikt is. Het poetsen van een linoleumvloer, betonnen vloer of natuurstenen vloer is verschillend. Sommige poreuze vloeren vragen om gebruik van zachte borstels in plaats van harde. Soms kan ook gekozen worden voor pads. Een vloer met reliëf wordt eenvoudigst gereinigd met een walsmachine. Een vlakke vloer kan dan weer best gereinigd worden met een pad. 

Bij Atimo kan je de beste schrobmachine kopen. Je vindt er ook een professionele alleszuigerDelphin stofzuigerdweilmachine, en je kan er ook terecht voor een bouwstofzuiger. Atimo biedt je ook advies bij de aankoop van je stofzuiger voor professioneel gebruik zoals een bouwstofzuiger. Ook om de beste kuismachine te kopen, neem dan zeker contact met ons op.