5 tips om een goede schrobmachine te kopen

Een nette werkvloer zorgt voor gemotiveerde werknemers en laat een goede indruk na bij klanten. Reden genoeg dus om een goede schrobmachine te kopen. Zo hou je de werkvloer immers snel en grondig proper. Met deze tips kies je zeker de juiste schrobmachine ·         Een schrobmachine kopen met de juiste functies

De functies van een schrobmachine kunnen variëren per toestel. Sommige schrobmachines zuigen, vegen, boenen, ontvetten, polijsten en/of schuren. Kies dus steeds een schrobmachine met relevante functies.

·         Een schrobmachine kopen voor de juiste toepassing

De capaciteiten van een schrobmachine kunnen verschillen per toestel wat hun inzetbaarheid op de werkvloer kan bepalen. Zo zijn er schrobmachines die heel geschikt zijn voor fabrieken en magazijnen, voor showrooms en winkels, voor parkeerplaatsen en garages, voor bedrijven en voor in horeca. Hou dus steeds rekening met de inzetbaarheid van een schrobmachine.

·         Een schrobmachine kopen voor de juiste vloer

Afhankelijk van het type vloer kan een ander type schrobmachine nodig zijn. Sommige schrobmachines zijn uiterst geschikt voor een parketvloer, terwijl andere juist bedoeld zijn voor een tegelvloer of een betonnen vloer. Kies een schrobmachine die bij het type ondergrond past.

·         Een schrobmachine kopen met de juiste kwaliteiten

Elke schrobmachine beschikt over andere eigenschappen. Afhankelijk van de wensen houden we er rekening mee of deze wendbaar en gebruiksvriendelijk is, of ze eenvoudig is in onderhoud en of ze betrouwbaar is.

·         Een schrobmachine kopen met de juiste specificaties

Sommige schrobmachines hebben heel specifieke eigenschappen. Hou hier dus rekening mee wanneer beslist wordt een schrobmachine te kopen.

 

Bekijk het grote aanbod aan schrobmachines bij Atimo en neem gerust contact met ons op wanneer je een schrobmachine kopen wil. Wij staan u graag bij met professioneel advies wanneer u wil een schrobmachine kopen