Kies de perfecte alleszuiger bij Atimo

Een alleszuiger kan zoals de naam zelf al zegt zo goed als alle vuil opzuigen. Daarmee wordt bedoeld zowel nat vuil als droog vuil. Bovendien is de alleszuiger zowel inzetbaar voor ruimtes binnen als buiten. Wegens deze uitzonderlijke capaciteiten wordt de alleszuiger veelal ingezet in de bouwsector.Een kwalitatieve alleszuiger koop je bij Atimo

Om dit alles mogelijk te maken dient een alleszuiger over voldoende zuigkracht te beschikken. De zuigkracht en het beschikbare vermogen zullen hierbij dus in grote mate mee de kwaliteit van de alleszuiger bepalen. Gezien de alleszuiger heel diverse soorten vuil dient te kunnen opzuigen, dient de alleszuiger ook over een uitstekend filtersysteem te beschikken. Daarnaast beschikt een alleszuiger over een roestbesteding container reservoir met grote inhoud om ook tegen het natte vuil bestand te zijn. Bij Atimo vindt u gegarandeerd de perfecte alleszuiger die aan uw eisen voldoet. Atimo biedt een ruime waaier aan alleszuigers beschikbaar in verschillende soorten, types en maten.

Bij Atimo vind je de alleszuiger die je zoekt

Wanneer je een alleszuiger kiest, dien je dus zeker rekening te houden met de zuigkracht, het vermogen van de motor en het filtersysteem. Maar er zijn natuurlijk ook nog tal van andere eigenschappen die een rol kunnen spelen in je keuze, afhankelijk van wat je al dan niet belangrijk vindt. Denk hierbij aan de eenvoud in toepassing en het comfort in gebruik. Deze worden onder meer bepaald door de lengte van de slang, de lengte van het snoer, het gewicht van de alleszuiger, de grootte van de alleszuiger, de capaciteit van het reservoir, een schuimfilter, de schokbestendigheid van het toestel, de vergrendelingsmogelijkheden, de beschikbare accessoires, de flexibiliteit van de slang, een kabelhaak, de aansluitingsmogelijkheden op elektrische apparaten en een vlotter die aantoont wanneer de container vol zit. Laat ons weten wat u belangrijk vindt en samen vinden we de alleszuiger die u zoekt. Reken gerust op het advies van onze ervaren medewerkers.