De alleszuiger, wanneer de gewone stofzuiger niet voldoende is

Krachtige alleszuigers beschikken over de nodige capaciteiten om allerlei bouwstoffen op te vangen en te verwijderen. Door gebruik te maken van een kwalitatieve alleszuiger kunnen verschillende stoffen dus overal efficiënt verwijderd worden. Kies daarom voor een goede alleszuiger voor een propere werkplaats.

Een alleszuiger verwijdert alle vuil, rechtstreeks en in de ruimte  

De alleszuiger kan zowel stof in de ruimte verwijderen als rechtstreeks opzuigen vanaf het gebruikte elektrische werkapparaat. Om de ruimte goed te reinigen is een alleszuiger voorzien van een flexibele slang en plintzuigmond zodat ook moeilijk te reinigen plaatsen niet vergeten worden. Wanneer een alleszuiger als bouwstofzuiger rechtstreeks op een elektrisch werkapparaat wordt aangesloten, wordt het vrijgekomen vuil meteen opgezogen. Zo kan het vuil dat vrijkomt tijdens bijvoorbeeld het slijpen, frezen, zagen en schuren niet in de ruimte verspreid worden. Door gebruik te maken van een bouwstofzuiger als alleszuiger die rechtsreeks op het apparaat is aangesloten, wordt de opkuis na de werken ook fel beperkt. Via een inschakelmechanisme, een contactdoos en een adapter voor de zuigslang kan de bouwstofzuiger of alleszuiger eenvoudig op verschillende apparaten aangesloten worden. Via het inschakelmechanisme kan de bouwstofzuiger automatisch in en uitgeschakeld worden bij gebruik van de elektrische werkapparaten. De alleszuiger kan hierbij dus automatisch ingeschakeld worden wanneer de machine wordt aangeschakeld.

Voor welke alleszuiger kies je best?

Welke alleszuiger of bouwstofzuiger je kiest, wordt voornamelijk bepaald door het werk dat je uitvoert, het apparaat dat je daarvoor gebruikt en de afval die bij deze werken vrij komt. Een alleszuiger kan een ruim bereik aan stoffen aan om te verwijderen. Zo kan een alleszuiger zowel fijnstof verwijderen, als schadelijke kwartsstoffen, als snippers en zelfs grof bouwafval. Alleszuigers bestaan er zowel als droogzuigers en als natzuigers die probleemloos ook vochtige stoffen en vloeistoffen verwijderen. Onder de bouwstofzuigers als alleszuigers kan je daarnaast wel kiezen voor specifieke houtstofzuigers, kwartsstofzuigers en steenstofzuigers, afhankelijk van de uit te voeren taak. Voor elke toepassing is een specifieke alleszuiger of bouwstofzuiger te vinden.

Ruim aanbod alleszuigers en bouwstofzuigers bij Atimo

Ontdek snel het ruime aanbod alleszuigers en bouwstofzuigers bij Atimo die je helpen bij alle uit te voeren werken. We lijsten er alvast enkele op.

Oliezuigers waaronder DM 35-40 Oil, Tecnoil 100 IF, Tecnoil 150 MP, Tecnoil 250 MP, Tecnoil 250 T3, Tecnoil 450, Tecnoil 700. 

Mistral alleszuigers waaronder Mistral 202 DS, Mistral 352 DS, Mistral 35/33-34, Mistral 150 Eco, Mistral Pharma. 

DM alleszuigers waaronder DM 3 EL Entry Level, DM 3, DM Eco, DM 3 PN. 

DG Export alleszuigers waaronder DG Export en DG Export PN. 

DG Heavy Duty alleszuigers waaronder DG Heavy Duty, DG Heavy Duty ELF, DG Heavy Duty SE, DG Heavy Duty PN. 

Persluchtstofzuigers waaronder MTL 501 WD Air, MTL 82 WD Air, MTL 202 DS Air, MTL 352 Air, DM 3 Air. 

Explosieveilige stofzuigers waaronder MTL 802 WD Air Ex, MTL 352 DS Air Ex, DM 3 Air Ex. 

Alles wordt proper met een alleszuigerKies voor een alleszuiger met de juiste eigenschappenEen efficiënte alleszuiger en een geschikte bouwstofzuiger vind je bij Atimo. Je koopt er een juiste bouwstofzuiger en een kwalitatieve bouwstofzuigerLees ook onze tips bij een alleszuiger kopenWil je de beste kuismachine kopen, dan kan je rekenen op Atimo.