Laat de vloer blinken met een professionele dweilmachine

Dweilmachines zijn uiterst handig in te zetten voor het kuisen van magazijnen, werkplaatsen, ruime commerciële ruimtes en ziekenhuizen. Zeker wanneer het grote oppervlaktes betreft, is het al zeker niet meer aangewezen te werk te gaan met een emmer en een zwabber. Een kwalitatieve dweilmachine biedt dan de perfecte uitkomst. Welke dweilmachine je best kiest, hangt van verschillende factoren af. Atimo biedt je alvast ruime keuzemogelijkheden aan wanneer je op zoek bent naar een professionele dweilmachine.Keuze naar mogelijkheden bij een dweilmachine

Afhankelijk van de te leveren prestaties, kan men opteren voor een dweilmachine die enkel dweilt of voor een dweilmachine met meerdere opties. Zo zijn er dweilmachines die daarnaast ook schrobben,  zuigen en drogen.

Keuze bij inzetbaarheid van een dweilmachine

Een dweilmachine wordt per definitie ingezet op ruime plaatsen die een regelmatige schoonmaakbeurt vragen. Afhankelijk van de grootte en de mogelijkheden van de ruimte, kan gekozen worden voor een grotere of kleinere machine, een bredere of smallere machine, zwaardere of lichtere versies, een machine die werkt op elektriciteit of batterijen of een combinatie.

Keuze in gebruik van een dweilmachine

Met een dweilmachine hoort men het kuisen een pak te vereenvoudigen. Afhankelijk van de mogelijkheden kan men hierbij kiezen voor een standaard handgeleide dweilmachine waar men achter wandelt, een dweilmachine waar men kan opstaan ook wel een stand on kuismachine genaamd, of een dweilmachine waar men kan opzitten ook wel een zitkuismachine genoemd. Met deze verschillende keuzemogelijkheden wordt het mogelijk steeds te kiezen voor de beste ergonomische optie.

Overweeg je dus om een dweilmachine in te zetten bij jou op de vloer, neem dan gerust contact op met Atimo. Met ons advies maak je gegarandeerd de juiste keuze en kan je jarenlang genieten van een mooi, proper en hygiënisch resultaat.