Een schrobmachine met enkel de beste eigenschappen

Ga je een schrobmachine kopen? Hou er dan rekening mee dat de eigenschappen per schrobmachine sterk kunnen variëren. Welke schrobmachine je best kan kopen, hangt dus ook af van welke specificaties belangrijk zijn in de voorziene situatie. We geven alvast een overzicht met enkele belangrijke verschillen.-          Een gebruiksvriendelijke schrobmachine kopen

Zo kan het in bepaalde werkruimtes vooral belangrijk zijn dat de schrobmachine uiterst wendbaar is.
Daarnaast kan het van belang zijn dat de schrobmachine makkelijk is in onderhoud.
Maar ook de betrouwbaarheid kan een belangrijk punt vormen. 

-          Een schrobmachine kopen met meerdere opzetstukken

Wanneer je een schrobmachine kopen gaat, kan je keuze hebben in verschillende soorten zuigmonden. Zo kan het onder meer gaan om borstelschijven, wasborstels en microvezels.

-          Verschil in aandrijving bij een schrobmachine

Zo kan je kiezen voor elektrischte schrobmachines met kabel, alsook voor draadloze schrobmachines die werken op batterijen. Afhankelijk van wat in de ruimte voorzien is en wat eenvoudigst is in gebruik.

-          Verschil in bereik bij een schrobmachine

Bij een schrobmachine met een grote capaciteit kan sneller een grotere oppervlakte behandeld worden.
Als de schrobmachine dus vooral in grote ruimtes gebruikt zal worden, kan het aan te raden zijn om te kiezen voor een grote schrobmachine met voldoende capaciteit om efficiënt te werken. Wanneer je echter in ruimtes moet poestsen met veel opbstakels is de wendbaarheid juist belangrijker. Ook de grootte van de vloeistoftank kan verschillen. Ook hierbij geldt, hoe groter de ruimte, hoe meer water je nodig hebt en hoe groter de watertank dus zal moeten zijn zodat je niet steeds moet bijvullen.

-          Een schrobmachine met verschillende types borstelsystemen

Een schrobmachine kan over verschillende borstelsystemen beschikken. Zo is er ruime keuze in het beschikbare type borstels en pads. Deze hebben ook steeds een verschillende werking.
Hierbij kan je ook best rekening houden met het type vloeroppervlak. Zo vraagt een poreuze ondergrond eerder om een gebruik van zachte borstels of pads bijvoorbeeld. En zo is er voor elke vloer wel een type dat meest geschikt is. Borstels kunnen best ingezet worden op een oneffen vloer, waarbij pads meest efficiënt zijn bij een egale vloer bijvoorbeeld.

-          Een schrobmachine om te duwen of op te zitten

Ten slotte heb je ook nog keuze tussen schrobmachines in duwmodel of zitmodel. Met een zitmodel is het meestal vlotter werken, waar een duwmodel ook de moeilijker te bereiken plekjes proper krijgt.

Hou je met deze verschillende eigenschappen rekening, dan maak je vast de juiste keuze wanneer je een schrobmachine kopen gaat. Ontdek het ruime aanbod schrobmachines bij Atimo en kies er de beste schrobmachine uit die aan jouw noden beantwoordt en meest geschikt is in de situatie.